Monday, February 13, 2012

Kenapa?

Posted by cutiefasha at 9:38 PM
Kenapa cerita Vanilla-Coklat ni best sangat? Muahaha. Seriously tengok all-together 8 episod dalam masa dua hari. Tu pun kalau tak sehari je boleh habiskan semua, tapi sebab sekolah and ada homework, so kita jangan tamak ye rakan-rakan. Then, bila dah habis masih tak rasa bosan nak ulang-ulang cerita tu sampai dah boleh hafal. 

Kenapa ye situasi dalam cerita tu macam....macam....macam best. Kalau lah jadi kat myself, tak tau lah nak cakap apakan. Haritu sembang-sembang, biasalah girl talks sikit, terus terfikir. Erm, what do you think of arranged marriage? So far memang mungkin my answer, terima je lah kot. Sebab memang takde calon pun kan hihi. Tapi depends gak. Macam-macam consideration yg nak dibuat. 

Ahhhh sudah. Hentikan cerita kahwin-kahwin ni. Lambat lagiiii kot. I baru nak masuk duapuluhsatu youuuu. Jauh lagi perjalanan hidup sebagai student, anak, dan juga 'wanita' bekerjaya. Nak jadi isteri tu memang taklaaa kot. So far. Hehe

Gaduh lagi pelisss

0 comments:

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review