Tuesday, September 17, 2013

Some interesting facts...

Posted by cutiefasha at 10:03 PM 0 comments Links to this post

Sunday, September 15, 2013

Whaddap

Posted by cutiefasha at 11:50 PM 0 comments Links to this post
Ayat cliche bila dah lama tak update:
"Dah berhabuk....Bersawang sangat sini....Berapa inci habuklah menetap kat sini...."

Wanna skip all those (tapi still mention them, but whatever) and straight to the life updates.

1) I'm in my fourth and final year as an undergrad here. Mixed feeling tak habis habis lagi. Seminggu dah kelas start, and it's very overwhelming. Banyak reading (like, A LOT) tapi they were all fun stuff. Hopefully. So far banyak sangat aktiviti every weekend and memang tak cukup 7 hari seminggu, 24 jam sehari.

2) Alhamdulillah berpeluang jadi SU for MASAT. Seems like it's gonna be a very busy year. Dah macam masa form 5 dulu jadi SU utk badar dan rumah sukan. Tahun tahun final responsibility makin banyak. It's great to have experience, and I'm trying hard to live the moment.

3) Holiday plan tak pernah pernah habis. Sentiasa cari masa, cari duit, cari kawan yang nak ikut jalan jalan. Tak tahu bila lagi boleh spend time utk travel lepas ni. Next one, NY Here I Come :)

Rindu senior, bakal merindui junior. Hari hari terkenang yang it's already final year and I only have +- 8 months left in Canada. Tak suka oi!


Sedap. Murah. Berbaloi!

Bakal merindui semua ini.

PASTI!

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review