Saturday, February 20, 2010

-no title-

Posted by cutiefasha at 3:36 AM 0 comments Links to this post





















c.a.n.t.w.a.i.t.













.........................

Tuesday, February 16, 2010

laporan cuti sempena chinese new year 2010

Posted by cutiefasha at 7:14 AM 0 comments Links to this post
wah..x penah2 cuti/holiday yang dahsyat mcm ni
mmg best btol

balik umah cik nai ari kamis, xde pape sgt pon, just mkn2 and tdo sbb penat

ari jumaat, menghabiskan waktu senggang ngan tgk movie... byk syok!

ari sabtu, menanti rombongan mama, mak cik dan mak tam dgn sabar sambil tgk cik nida berkemas2 untuk piknik secara besar-besaran

ari ahad, yeay! picnic day~ pagi2 kul 9 btolak ke sg congkak. aktiviti: barbeque, mandi-manda, syampu rambut sambil urut-mengurut... next activity, karaoke sampai 3 jam..fuhh~malam pengsan kepenatan, tp sebelom tido smpt gak lyn cite santau kat umah cik nai

ari isnin, rombongan cik kiah ke jalan TAR. Singgah SEMUA HOUSE and shopping. mama belanja seluar, cardigan, blouse and mcm2 lg..syok abes. balik tros g swimming kat palace of the golden horses lak, for about 10 mins sbb pool da nak tutop...huhu. malam buat show cite spy next door kat umah cik nai

ari selasa, sambut bufday mak cik ngan saya. bufday awal seminggu...hehe.. dpt adiah perfume dr ayah n cik nida. pelik gak? pahal sume org asyik bg perfume je ni...hihi..hobi baru nak kumpul perfume lak la mcm ni

tghari/ptg selasa: mama anta ke casa. singgah mydin+mcm biasa food court.

berakhirla suda cny holidays..mmg full activity nye..hehe
tp, sok maseh cuti. sok maseh ley g jenjalan. yeay!!!


Wednesday, February 10, 2010

just a short entry...

Posted by cutiefasha at 4:04 PM 2 comments Links to this post

gara-gara kunci:

selama ni kwn shaye yg tolong bukakkan pintu umah setiap kali masuk umah. sebabnye? maleh nak amik kunci dlm beg.

tapi semalam, shaye masuk umah lambat sikit, so kena bukak sendiri.

da result? pening+saket perot. pelik kan? haha... tension sebenarnye kat luar umah tu nak cari kunci dlm beg tapi tak jumpa2. dahtu, tangan penoh. nak letak barang kat bwh, kotor. da la bwk mknn lagi. arghh....memang saket pale. nak ketuk pintu uma, pintu tu mmg xley diketuk. xkan dengarnye. nak ding dong the bell, gril da kunci, bell kat luar gril. so, memang berpeloh-peloh la semata-mata nak bukak kunci gril.

kesimpulannye: apa nak dikata~

sorry, ni short entry yang tak berapa short kot...
hahahahahaha....

p/s: kaw nampak cam da bertambah "segak"...wah! huhu.....

h.a.t.i.h.a.t.i.d.i.j.a.l.a.n.r.a.y.a

Tuesday, February 9, 2010

kadang-kadang...

Posted by cutiefasha at 5:47 AM 0 comments Links to this post

dari depan: teha(camera-girl), anhar, farah, syaza, fairuz, syu, fauziah, mira

amaran: gambar comel di atas tiada kena mengena dengan isi kandungan post ni..harap maklum

kadang-kadang hidup ini macam tak adil
ada yang kita nak tapi tak dapat
apa yang kita tak nak memang selalu kat depan mata
tapi penting ke semua ni??

kadang-kadang kita tak boleh nak puaskan hati semua orang
tapi kalau boleh kita nak orang sentiasa puaskan hati kita
memang lumrah orang macam ni
apa nak buat kan??

kadang-kadang kita dah rancang semuanya
perfect la konon
tapi last2, memang bukan kita yang tentukan
DIA-juga yang maha mengetahui
apa yang kita impikan takkan semuanya menjadi mengikut apa yang kita mahukan
so, terima je la dengan redha
ada options ke??

jadi, konklusi nye mungkin macam ni
"what is good for us, not necessarily be the best for others.."
belajar-belajarla bertolak ansur dan jangan jadi selfish sangat
hidup kena enjoy!!!

i.k.h.l.a.s.d.a.r.i.s.h.a.y.e.






Monday, February 8, 2010

geram

Posted by cutiefasha at 12:09 AM 0 comments Links to this post
kaw memang la
kalau aku yang ajak....takkan nak nye
tapi kalau dia ckp
xkan tolak
macam ni ke kawan???

mood : g.e.r.a.m.

p/s= post ni dikarang ketika hatiku membara-bara...tapi skang da ok...adat berkawan mmg la camni kan...so, terima je la....

Sunday, February 7, 2010

-lyrics of the day-

Posted by cutiefasha at 9:09 AM 0 comments Links to this post
You're Not Sorry lyrics
Songwriters: Swift, Taylor Alison


All this time I was wasting
Hoping you would come around
I've been giving out chances every time
And all you do is let me down

And it's taking me this long
Baby but I figured you out
And you're thinking we'll be fine again
But not this time around

You don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
Don't wanna hurt anymore

And you can say that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry, no, no, no, no

Looking so innocent
I might believe you if I didn't know
Could've loved you all my life
If you hadn't left me waiting in the cold

And you got your share of secrets
And I'm tired of being last to know
And now you're asking me to listen
Cause it's worked each time before

But you don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
Don't wanna hurt anymore

And you can tell me that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry, no, no, oh
You're not sorry, no, no, oh

You had me falling for you honey
And it never would've gone away, no
You used to shine so bright
But I watched all of it fade

So you don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
There's nothing left to beg for

And you can tell me that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry, no, no, oh
You're not sorry, no, no, oh
No, oh, no, oh, no oh
Whoa, no, no






Saturday, February 6, 2010

# 7 random thoughts #

Posted by cutiefasha at 5:54 PM 0 comments Links to this post


1) saya sedang belajar menabung..huhu





2) selesema+sakit tekak




3) on friday, dua kali mandi HUJAN...pegi kolej pon hujan, balik kolej pon hujan gak


4) saya suke sgt mggu ni


5) once again, NAK BALIK UMAH


6) teringin nk mandi kat swimming pool tu hah...


7) kenapa la dorg cam x ingat kat saya je...cdey la~



i.k.h.l.a.s.d.a.r.i.h.a.t.i.k.u



Friday, February 5, 2010

macam-macam

Posted by cutiefasha at 4:41 AM 0 comments Links to this post
1) ada satu keraguan kat pale otak - still xdpt di-figure-kan kebenarannye. sangat confuse.
2) bengang kat *kaw*...jgn bajet sgt ley tak? jgn rampas benda yg aku suke...boley????
3) rase diri ini sangat selfish...da2...tamaw ckp pasal ni...feel sorry for myself n others as well..
4) suke nye wane merah!!
5) NAK BALIK UMAH
6) nk kena kaji pasal jk rowling and disney studios...best gle la subject business ni..yuhuu~
7) masih bengang gila kat *kaw*...oh...please!!!!!
8) rindu sekolah a.k.a SERATAS. (never believed i got to say these words..but seriously, I really meant it)
9) suke sgt nk mtk2 kat org pahal?
10) (berterus-terang tapi takot putos kwn) or (berahsia tapi saket ati sgt2)...are there any better options than those two?? oh...help me please~

s.a.y.a.m.e.m.a.n.g.s.u.k.e.m.e.r.a.p.u

sekian, terima kaseh!!!

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review