Saturday, August 15, 2009

lamenye x update blog...so what's up??

Posted by cutiefasha at 9:01 PM 1 comments Links to this post
emm, almost 2 mths la duk kat subang ni. mmg best. tp assignment yg sgt byk everyday, everyweek and everytime mmg memenatkan..haha. tp apakan daya...kenala teroskan pjuangan...

emm, kat sini nk wish belated bufday wat one of my besfwen 4ever..

azizah abd rahman aka jijah (dia marah taw org pggey nme ni actually..haha *wink* sori!)

da lme da bufday dia ni
6 AUGUST 2009 sweet eighteen!!

pastu yg akan tiba lak
siti amirah mohd noor aka mirah ayam (dia pon marah gak...*wink* sori again!)

bufday mirah would be on
18 AUGUST 2009

so, sje nk wish awal2
nnt takot lpe post kat blog yang kusam ni lak
ahaks~

hah..ad sorg agy yang ak igt bufday dia tp x taw r klu dia igt ke tak bufday ak
jeng..jeng...jeng....

Muhammad Shafiq Azli aka Shafiq Gigi (dia marah ke r??)
his bufday would also be in AUGUST
24th AUGUST 2009
he shared his date with Raja Sauqi kot
sme la bufday dorg

haha..

sje je xtaw nk tulih ape pagi-pagi ahad yang indah ini
huhuhuhuhu
so guys...
selamat meniti ari tua masing2 r yer~
huhu

Tuesday, August 4, 2009

Last week's events~

Posted by cutiefasha at 3:21 AM 0 comments Links to this post
POSTER WORLD ISSUES
-mmg penat buat poster ni...last2, kena re-do sbb ad plagiarism..haha.. typical malaysian la tu. COPY N PASTE jek...ahaks-

pad lock ni lak dah hancuss.... wonder why???



ni la sebabnye.. tertinggal kunci dlm beg la plak..pergh..mmg historical moments tol





ni lak gamba kolej ku. TAYLOR'S UNIVERSITY COLLEGE....mmg tggi tol stairs tu. you all kira dr bawah sekali, 1, 2, 3, 4 hah, tula level ICPU..tanda2 nk kuwusy ni...hihi





sje je posing depan taylor nye landmark...hehe


so...tu je la cite mggu lepas. mmg mcm2 gak jdk sbnrnye. papepon semakin sonok r dok cni...

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review