Sunday, December 27, 2009

dush2...berhabuknye~ i'm in dilemma....

Posted by cutiefasha at 6:55 AM 3 comments Links to this post
haha..
da lame betoltak update ni...so memang rindu la kat batch 23.
syabas tuk tukang buat blog ye..hehe
niat di hati teringin nak menyumbangkan kate2 kat situ, tapi seganlak
heheheheh

neway, in case la ada org yg ternampak or terbace post ni, can u guys help me?
currently kena apply university, tapi nga pening nak choose my major course
antara option nye adalah:

1) sociology
2)anthropology
3)english literature
4)english/french studies
5)social studies
6)linguistic

atas ni antara course2 yg aku minat, tapi tataw mane nk pilih. my current course is social science, so org kate klu nak keje bagos amekla kos cam international relation, political science..bla...bla... tapi tak suke ah...kalau bole nanti nk apply jadik lecturer, so just amek course yg senang nak ajar...kan? kan? satu lagi, mule2 ingat nak focus wat linguistic, english ke, french ke, tapi i think tu better jadi minor option je. kalau amek languages tu, ley gak jadi translator nnt...best gak...hehe...ermm...pray for the best, FARAH!

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review