Tuesday, February 21, 2012

Dua Puluh Satu Tahun

Posted by cutiefasha at 8:30 PM
Alhamdulillah, masih dipinjamkan nyawa dari Allah untuk menikmati hidup selama dua puluh satu tahun. Tahun ni, kali kedua sambut hari lahir di negara rantau, jauh dari keluarga tercinta. Namun, rasa sangat-sangat bersyukur dikurniakan rakan-rakan yang memahami, pemurah, dan sanggup melayan karenah diri ini hehe. Thank you so much. Jadi, nak catit segala kenangan sambut hari jadi kat sini, supaya menjadi kenangan indah kita bersama.

19th Feb 2012: suprise icecream/cake from them all. awwww. ni langsung tak expect ok. terharuuuu :')

Tradisi baru: cabut lilin guna mulut. makin tua makin susah ye kawan-kawan sebab byk lilin -.-''

memang betul-betul berusaha la ni :P

Lawak je rasa time ni. haha adoii laaa. Walaupun keluarga jauh di mata, tapi keluarga besar Missisauga dan Toronto memeriahkan suasana. Oh yang kat atas ni sambut kat Buffalo NY ye. Merasa jugak ai sambut kat US youuu :P

Thanks Munie :) Thanks Anhar :) Thanks Maryam :) Thank you ALL!!

Creative birthday card ever!!

Awwww :')

21ST February 2012: Enjoyed the lunch very much with great companies. I felt like we're a big family already. Thanks korang! :D

So far I had a very great birthday! Not to mention that last year I cried a lot during my birthday because.....I just miss home I guess. Ahhh, tak boleh stop terharu lagi ni. Sangat-sangat. Tapi, a little sad jugak this year sebab this might be the last time I celebrated my birthday with some of you guys (those who going to graduate soon). Y'all be missed! Fo sure T__T


0 comments:

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review