Sunday, February 26, 2012

Dilemma melanda

Posted by cutiefasha at 6:26 PM
Esok midterms Linguistic. First test untuk second semester. Memang tak ready sangat pun lah. Nak nangisssss T___T Lagipun, memang the whole semester feels so terrible sebab susah sangat kali ni belajar sorang-sorang, and then macam tak dapat focus dalam lecture. Banyak la jugak faktor-faktor luaran lain. Tapi nak menyesal nasi dah jadi bubur, kalau drop pun akan effect GPA kot sebab tarikh drop dah lepas. Nak tak nak kena hadapi kenyataan, esok buat yang terbaik je lah. Hope for the best!



Okay, to the book I go!!!!


I CAN DO THIS!!

0 comments:

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review