Sunday, January 31, 2010

ICPU 2009 - great memories!

Posted by cutiefasha at 9:33 AM 0 comments Links to this post
video

Ok...nak post gamba2 kat taylor's taon lepas....
ENJOY!!

Wednesday, January 27, 2010

canada's university

Posted by cutiefasha at 3:46 AM 0 comments Links to this post
so, akhirnya shaye da apply pon universities kat canada yg siyes byk songeh tu... sume sekali ada 6 uni's yg berjaya dipilih oleh shaye



1) Carleton University

2) Trent University

3) University of Toronto

4) Dalhousie University

5) University of New Brunswick

6) UNIVERSITY OF ALBERTA



okay..the reason why I BOLD and MAKE IT BIGGER for U of A is bcoz I did'nt managed to get into there because I do not meet their subject requirement. Doesn't mean that my average mark is below their expectation, but they don't recognize some of my subject that I'm currently taking at Taylors...huhu...seriously I feel terribly bad at that moment. Wasting my money is one thing, but actually I've been planning to go to Alberta for so long till I know that I can't.

However, cukup la pasal those all sad story, I'm now looking forward to study in Carleton or Toronto. Please...those are my hopes now. FYI, I'm planning to major in SOCIOLOGY and minor in ENGLISH. So, my dreams to become an English teacher will be fulfilled. yeay!








p/s: shaye masih takot nak memandu kereta..haha



Monday, January 4, 2010

lesen memandu-ku~

Posted by cutiefasha at 10:00 PM 0 comments Links to this post

ok...post kali saje je nak tulih pasal pengalamanku di atas jalan raya...hehe. Actually, sejak

dapat lesen julai 2009 aritu, baru sekali je keta tu dipandu oleh shaye. Tu pun tak sampai

2km kot. Tak taw la nape, tp mmg shaye ni jenis penakot kot. Not only dat, fyi...cuti sem for

about one month ni pon shaye tak bawak keta LANGSUNG. Believe it or not? Haha.

Padahal b4 cuti aritu beria-ia nak practise bawak keta sbb berangan-angan nak bwk keta

balik subang
...huhu.. Angan-angan mat jenin je la tu...siyes, tak tau camne nk gambarkan

ketakutan yg shaye alami tiap kali nak tukar2 gear, nak tekan2 clush, nak bagi

signal
, nak control stereng. Uish...sangat scary. Maybe ada org akan ckp, then camne ley

lulus??? Haha...tu pon repeat...Seb baik JPJ tu kecian kat shaye. So, agaknye lesen P 2 taun ni

akan bersih dari sebarang kesalahan trafik...sebabnye: TAK PENAH BAWAK PON....

haha. Ermm...maybe kalau mama and ayah bagi kaklong bawak keta auto baru berani

kot..hehe.


LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review