Friday, March 9, 2012

Perihal rumah

Posted by cutiefasha at 10:26 AM
Hari ni our unit''s turn untuk plumbing maintenance. Bagus jugak service kat sini, memang diorang akan gradually replace piping system. Nasib baik hari ni takde kelas, so boleh jugak stay kat rumah nak jaga and tengok2 dorang buat kerja. Bukan tak percaya dengan their work ethics, tapi rasa it is better kot ada somebody kat rumah, just to be sure. Walaupun dalam hati ni rasa penat nya memang tuhan saje yang tau. Semalam scrub the whole washroom, malam nya pulak kemas-kemas dapur, scrub sini sana mana yang patut. Peti ais pun time-time ni nak rosak, memang sangat PERFECT timing. Please la jangan ada benda lain yang nak buat hal okeh!

Another thing, rasanya hari ni not a good day kot. Mungkin sebab dah dua hari asyik seronok je, and tetiba hari ni rasa sedih. Bukan sedih je, rasa nak marah semua. Annoyed dengan few simple things. Rasa ada je tak kena. So, please don't messed up with me. And of course, my best way to deal with all of these, was just to keep silence and malas nak jokes around. Simple, easy, biar diri ni sorang je yang affected.

Not in the mood :/

0 comments:

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review