Wednesday, March 7, 2012

Kisah senyum

Posted by cutiefasha at 11:30 PM
Maryam's 21st birthday


Macam-macam jadi minggu ni. Mari kita summarise kan bersama-sama:

  1. Dapat result midterms yang 2 minggu lepas. Linguistic, Anthropology, dengan Language and Gender. Result so-so. Ada yang hampir fail. So drop that course supaya tak effect GPA. Lagipun tu 300level course, maybe belum bersedia. 
  2. Asyik nak senyum sorang sorang sampai dorang tanya kenapa. Tah, rasa happy walau pun kena sister-zoned (if you know what i mean). Tapi tak kisah pun asalkan I'm happy and habiskan sisa-sisa semester ni dengan good memories. So far so good :)
  3. Sambut birthday housemate. Seperti biasa, kisah kelakar harus ada. Tak pandai pakai lighter punya pasal, terpaksa mintak tolong orang. Lucu betul.
  4. Hari ni Rabu, baru habis term test NMC. Yakin betul tu taklah, tapi alhamdulillah Allah permudahkan, dapat jugak ilham masa menjawab. Lately, dapat B pun bersyukur. Tapi, mestilah sebagai student, harapan A sentiasa ada. Doakan supaya berjaya.
  5. Masih rasa nak senyum.
OKBAI!

0 comments:

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review