Tuesday, March 20, 2012

For some reason....

Posted by cutiefasha at 8:24 PM
Entry ini berbentuk point form.


  • Today was hot, with the sun's heat actually reach the people. Sebelum ni, harap matahari je tegak atas kepala, tapi panas nye hilang ke mana. Lovely weather, walaupun ketiak berpeluh sikit. Sikit jeee :P

  • Hari Selasa or Rabu, mesti pening nak decide nak lunch apa kat campus. Bukan ada banyak choice pun. Balik balik benda sama je. Kalau tak shawarma, Subway's sandwich, or hotdog, or lagi senang pastry from Tim's Horton. Or maybe jugak lunch kat Veda Cafe, tapi jarang-jarang lah. Bosan kot. Lagi lagi kalau hari Selasa, mesti forever alone je makan. Macam ni:
pathetic :/

  • I actually did sit alone on a bench today makan hotdog sorang-sorang sambil merenung masa depan. eceh.

  • Fell in love with this week's reading for Islam class: Love is the Wine. For some reason, I fell in love with Islamic theology and maybe Sufism ideology. But I think I might just not ready yet to discuss Theology as a whole. Belum cukup ilmu di dada.
a very good read
  • I think I finally can learn to forget. Maybe. Jangan dekat dah please.

  • Between what happened and what WILL happen is our choice. Definitely. Be positive, you'll get through it. Believe. Keep faith.

Jamu mata sikit okeh:

Inilah Chicken Shawarma
Ini pula Tuna Sandwich from Subway. Tapi ai makan takde tomato heeee
Yang ini beef hotdog. Ai makan halal punya okeh. Lebih kurang cenggini la my preferences. Ada onion, and benda hijau tu, tak tau nama dia heh
my feveret. cheese croissant from tim's
also ai suke. chocolate danish
kalau kat Veda this is my choice :)

p/s: kadang kadang terbaca komen orang yang sceptical pasal makanan halal di luar negara. don't worry, makanan halal taklah susah mana nak dapat kalau pandai cari. jangan pulak ingat boleh mati kebulur sebab susah nak dapat food according to dietary restriction. Maybe SUSAH, tapi bukan MUSTAHIL nak dapat. even kat tempat tempat yang ko tak sangka ada halal food, macam Paris, Italy, and etc. Kena usaha sikit lah :)











0 comments:

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review