Monday, March 12, 2012

Hari ini hari gembira. Perhaps.

Posted by cutiefasha at 8:06 PM


12 March 2012
Syukur sangat sangat sangat dapat result test #3 NMC harini. Yang buatkan ianya lebih special bilamana prof sendiri email and inform the good news. I really wanna cry and thank Allah for this rezeki. Nyata, usaha tangga kejayaan. Tak sia sia habiskan masa buat notes, discuss dengan kawan-kawan, discuss dengan prof pasal test material. Juga mungkin ini berkat share notes dengan fellow classmates. Dulu masa first test, hampir fail. Second test meningkat sikit alhamdulillah tapi still masih tergapai-gapai cara nak study. Test yang kali ni mungkin baru nak jumpa rentak agaknya. Ah, penah dulu rasa geram kenapa usaha dah diberi namun kejayaan masih belum kukecapi. He knows what best for us and He will give at the right time and at the right moment. Kalau belum rezeki mintaklah banyak mana pun, banyak tu jugak yang kau dapat kalau itu je hak engkau. Yang penting kau dah usaha sungguh sungguh, and the result will be setimpal with what you give in. Note for myself.

Now let's go back to page number 4 out of 10 pages. I hope I can accelerate to the max tonight!

0 comments:

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review