Friday, December 21, 2012

Hello holiday

Posted by cutiefasha at 12:21 PM
Exam untuk fall semester third year dah dua tiga hari habis. Tak rasa nak berehat. Boring duduk rumah. Memang dah biasa dengan family pun kalau cuti pergi berjalan. Sekarang ni duduk kat rumah je rasa bosan. Rasa sunyi jugak in a way sebab kawan2 takde yang tumpang tido rumah kali ni. Hidup sama2 housemates kan, jadik kalau nak jemput kawan dtg kena considerate macam-macam. Tinggal sorang sorang lainlah. Nak masak-masak pun, kadang2 tu taste tak sama. Dah buat, takde orang makan pulak. Nak kasi orang lain, tak tahu lah ada yang sudi ke tak. Bukan macam dulu.

Entahlah, I don't feel happy lately. Supposedly habis exam rasa nak melompat, tapi tak pulak kali ni. Pulak tuh, final paper haritu tak sempat siap. Padahal dah study and tau apa nak tulis, cuma kurang bijak bahagi masa. Down sangat time tu actually. I have nobody to talk to that time. Ayah tengah sakit, so malas nak gitau mama cite panjang-panjang. Sabar je lah dulu sorang-sorang. 

Anyways, sekarang busy prepare masak2 untuk Canada Games. Lepas tu pulak kena plan betul2 utk holiday kali ni. Yang tu pening sebenarnya nak pikir. Nak happy-happy ayah kat hospital lagi. Harap sangat ayah cepat sembuh. Tak suka kita gelak-gelak sini, ingat mama adik kena jaga ayah kat rumah. Mampu doa je dari jauh :(

Ya Allah, 
moga semuanya berjalan lancar.

0 comments:

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review