Friday, May 15, 2009

epi teachers day!!!

Posted by cutiefasha at 10:59 PM
of coz wat puan pengetua tercayang : PN RAHIMAH SURA yang jadik principal since i was in form three...





x dilupakan jasa MR LOH TAIK SZE yg ajar mathematics smpi ktorg jadik expert... mmg 90% markah dalam tangan la kan mr loh? no outing lorr..





warden residen PN HAMIDAH yang dah pon berPINDAH ke flat guru..jasamu dikenang jual hotdog smpi shaye tergode beli roti hotdog ckg tiap malam walaupun x lapa sangat..





USTAZAH HAFIZAH yang best sgt n baik sgt n sgt chumey.





not forgotten...MDM ASMAH yg ajar BIO smpi ke larut malam...once pernah da blackout dalam dewan kuliah, still bersemangat nk ajar kami n ckp"guys, nk smbg lagi ke...kte cari tmpt lain pulak" eventhough time tu da pukul 11 malam lebey.. siyes tabik mem! owh n of coz beliau r yang membawaku ke arena pengacaraan...thank u sooo much





terjumpa lak gamba ni. sambutan ari guru taun lepas kot klu x silap. mmg da meriah da sambutan ari guru seratas lately...nk buat grand2 sume xley...tp ckg2 ttp kami hargai jasa-jasa mereka...huhu





owh...gamba ckg HAMIDI ni time hksbp zon utara kat seratas, ckg mmg xsuke tgkp gamba kot. xmaw pandang camera lgsg.. tq ckg ajar phy wlaupun spm shaye phy dpt --- je...hehe





USTAZAH ROHAMI yang sangat lantang suaranya. ajar shaye p.islam time form 1, form 2, tu je la kot....tp still guru BADAR kan....ustazah...kan...kan...





ni lak guru kaunseling skolah shaye....ENCIK IZHAR nama beliau.. hmm...no komen kot. owh..jap2 ade. mintak maap la kat ckg spanjang ckg bagi ceramah sama ada kat surau or kat mne2..kami n shaye and t'syahid kat atas tu. phm kan maksudnye... zzzz~~~





suda terkenal seantero seratas bahawasenye beliau ni kakak shaye kot... USTAZAH NADIAH.. ad kte kami kembar...same ke? adela gak kan... by da way..sayang ustazah!!






meet teacher HASMIZA... sangat lemah lembut orangnya, tp best woo ajar science form three. n also coordinator tok program rakan akrab time shaye form four...





ckg WAN NORISAH lak adalah cikgu BM shaye yang kedua waktu form four. mule2 ckg aziz, pastu pass kat ckg comeyh ni. mmg shaye syg bangat kat ckg pasal ckg selalu bcerita n ajar ilmu yang sangat bguna. of coz...my fav sub BM!!





MISS PUN ANN NEE btolka ejaan? x sure sgt la. sory je tcher, slalu xwat pot pun dalam kelas chem/bio time form four dulu. makan2...maen2 ngan stetoskop....mcm2 la kenakalan yang kami wat.. dak 4S '07 jgn wat-wat lupe lak...esp yang duduk semeja ngan ak kat lab tuh...





CKG KAMARUDDIN @ PK HEM kami yang ad masalah ngan t*****a beliau. phm2 je la. trademark yang paling popular... tak buleh..tak buleh... hehehe





PN SOHANA lak ckg kaunseling. baik ngan ckg ni time hksbp aritu. ktorang byk bsama sama bersabung nyawa....chewahhh takde pape pon. juz slalu same2 wat name tag tok dak2 hksbp yang byk gle tuh...tq blanje shaye n kwn2!






dan yang terakhir untuk post yang ni... dua org ckg BM yang sgt shaye sanjungi. CIKGU ROSEMALIZA n CKG SAZNI AIDA. sayang sangat kat ckg berdua. memula mmg cuak gak ngan ckg2...tp pas da kenal n slalu sembang2.. mmg best la.

CKG ROSE....trima kasih cpz still igt kat shaye ag. saya janji akan slalu contact ckg walau ktne pon saya brada...hehe.. t.kasih spjg jdk MENTOR DORM E2-1, GURU PENASIHAT PERBAYU, GURU BM 5W, GURU FORUM REMAJA dan macam2 lagila. TERIMA KASEH CKG!!!

:::SELAMAT-HARI-GURU:::

p/s: ckg2 lain akan saya tambah entries pasal dorg, tp stakat ni dlew...

0 comments:

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review