Wednesday, September 14, 2011

Kembali ke Toronto

Posted by cutiefasha at 5:27 AM
JETLAG

Alhamdulillah harini masuk hari ke-lima berada di bumi Toronto buat kedua kalinya. Eh paham ke ayat ni? Yang penting, penyakit jet lag masih belum sembuh sembuh. Sudah dua malam tak tidur waktu malam. Paling kritikal masa hari Isnin. Lepas kelas habis, terus tidur petang, melarat-larat sampai Maghrib. Dah tu, terjaga balik sebab lapar tak lunch. Then, kenyang tidur balik. Last-last terjaga dari pukul 3 pagi saaaaaampai pukul 6 lebey. Memang tak bagus untuk kesihatan ye.

Ghupe jetlag macam ni ek?




---NEXT---





MASAT BBQ

Then, last Sunday ada BBQ organized by Masat. Seronok makan-makan ngan kawan-kawan. Tapi tak sempat nak cerita panjang sebab tunggu makanan punya lama. Tengah sedap makan diorang buat gathering pulak. But no worries, banyak lagi time untuk catch up all hot stories and stuffs hehe. Overal the BBQ was a blast. Cuma sedih takde chicken wings. HAHA.

Sesi Photo-shoot acara wajib :D




Mini "sembang" session


Antara warga Malaysia yang hadir



Food served



Malamnye ada Lantern Festival gitew.



---END---





0 comments:

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review