Monday, December 9, 2013

Cerita ceriti ceritu

Posted by cutiefasha at 6:53 PM
Assalammualaikum... tis the season of joy. Christmas is kinda big here *duh* and tak lama lagi cuti winter yeay. But before the "official" holiday started, kita enjoy dulu. Siapa suruh exam on the few last days of school?? I got like two weeks gap before my final exams, jadiknyee kita hilangkan stress lama, supaya stress baru boleh masuk later. Can ah like that?

Anyhow, pegi Mississauga sorang sorang last week and kacau dak2 Missi bhahaha. Thanks Cik Faiwwuz sebab kasi kita tumpang bilik awak for two nights, masakkan sedap sedap and many many more thanks to semuaaaa lah Miwwah Suhadaaa Neyliiii :)


Yong Tau Foo Mississauga. Missing in picture, kuah sup sedap by Miwwah

Crispy beef ala Chinese by Cik Faiwwuz. Ya ampun sedap bangat sihhh


Guess what? Jumpa jambu madu and rambutan fresh kat market dorang. Alangkah best kalau dapat beli. Mahal dong :(

Dah puas tiga hari dua malam bersantai-santai kat sana, balik downtown sambung pulak kegilaan bersama housemate tersayang + housemate baru cik Keeyah. Oh and plus kak Da jugeee. Housemate lagi sorang nun jauh kat Guelph baru habis peqsa, belum dapat join weolls. Kesian cik Yam tension, kita plan baik punya nak pegi picnic Harbour Front lah, ape lah, last-last jenjalan Nathan Philips Square tgk Christmas Tree yang very the gigantic one. Twas absolutely fine night, except for extreme weather. Teringin masuk Espresso Bar nearby Canadian Tire, but they closed up in ten minutes when we reached there. Sanggup lagik and minum latte sedap plus red velvet cupcake yang teramatlah cute juga lazat!! Later, we had a quick catching up session sambil ber-poutine halal, makan kat laluan "PATH", only to discover that they close/block the pathway that connected to bus station. Ada some kisah seram, but just leave it here malas nak recall. And esok pagi sambung carik breakfast and main main kat Ferrero Rocher Golden Dome. Bestnyaaaa kalau dapat unlimited stock of FR yummy! 

very hard to get descent picture if cik zee is around :P

muka masing masing cuba tahan kebekuan 

discovering Toronto

and again no descent photo with cik zee muehehe

AND NOWWWW LET'S DO THESE EXAMSSSS PEOPLE! 

=)





0 comments:

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review