Friday, November 16, 2012

Stress

Posted by cutiefasha at 1:11 PM
Sangat penat. Baru hantar essay 10 pages rabu lepas, hari ni Jumaat kena hantar lagi satu essay. Tak tahan rasanya. Nak nangis airmata tak keluar. Mama, nak balik :'( tambah pulak additional small things, tetiba dapat surat tax tulis amount owing seratus dollar lebih. Pehal? Pening dah. Bil talipon mahal yang amat. Gatal sangat pegi sign contract tiga tahun sape suruh. Padan muka. Dah lah nak gi jalan winter break nanti. Duit sepi sepi je tinggal. Berangan lah kau. Exam paling lewat habis, markah test biasa biasa, mesti yang paling terok antara sumeorang. Sedih lah. What i did wrong?

Bila mengadu sikit, nak share kelelahan yang barely dapat tanggung, kawan cakap, "tu lah, I pun sama. Banyak keje itu ini". I dont need your rambling, just nak sympathy. Dengarlah luahan ni. I feel you, and i need you to feel me. I miss the old days T_T

Arghhhh I so wanna eat Popeyes!! *random thought*

2 comments:

Amalito said...

No worries babe. Kita sekapal. What I did, google motivational quotes. Pilih mana yg plg bg effect dkt kite (from tumblr kalau nk yg lawa, or part of surah frm quran). Then buat desktop background. Insya'allah lah tenang sikit hati & less stress yg mcm nk explode tu. :)

munie said...

i hantar chat dgn you kt line tau.

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review