Wednesday, June 27, 2012

Cupcake Samudera & Nasi Tomato

Posted by cutiefasha at 10:50 PM


Hari ni kawan-kawan dari UBC, Alberta and Guelph datang melawat. Sebab rasa bersalah asyik post makanan kat facebook, so kali ni ada masa sikit masak-masak lah untuk kawan-kawan. Menu harini, Nasi Tomato dengan cupcake sikit. Rasa puas dapat jamu dorang, and seronok tengok orang makan. Alhamdulillah.

Tinggal lagi seminggu lebih nak balik Malaysia. Tak sabar rasanya. Juga, nak pegi Montreal dengan Ottawa dulu sebelum bertolak ke Malaysia. Tiket dah beli, tapi belum plan apa-apa lagi. Kalau tak jadi pegi, memang sedih sangat-sangat, sebab dah janji kan. Memang duit dah sempit sikit, tapi pegi berjalan ni bukannya nak shopping sangat pun. Sightseeing, sambil jenguk2 kawan. Moga segala urusan dipermudahkan.


0 comments:

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review