Wednesday, November 23, 2011

Zzzzz

Posted by cutiefasha at 5:49 AM

First time tak tidur malam. Reason?

  1. Balik dari sekolah terus tidur dari pukul 8.30 sampai 12 malam
  2. Terjaga je terus minum Nescafe makan maggi. Memang segar!
  3. Banyak sangat benda tak study. Too much time wasted on inappropriate activities
  4. Layan Kuch Kuch Hota Hai malam-malam (or pagi?) buta sangat best!
  5. Saje je try stay-up. 

So far dah pukul 5 pagi, sikit lagi nak masuk Subuh. Actually masih tak mengantuk tapi nak paksa diri tidur sebab esok ada study group pukul 3 petang, then lecture from 6pm to 9pm. Kalau pening kepala esok pagi, tak tau la..aiyoook....

And today dah happy sikit setelah 4/5 hari rasa down je. Tu yang tak dapat focus study and asyik makan tengok movie tidur je. Bila lah nak insap. :/

Btw, ada test next week. Subject Islam. Tapi tak senang pun macam Pendidikan Islam kat sekolah tu. Bapak mencabar course ni. Banyak reading and new knowledge. Then, the next week (last day of class) and ada test and essay 5-10 pages due on the same day. DIE DIE DIE sebab tak start lagi.

Seterusnyaaaaaa........WINTER BREAK YO! Holiday!! Paling tak dapat sabar! Now, kalau rasa penat belajar, bukak itinerary and baca trip's plan, terus rasa bersemangat. 

Semoga I'll go through this semester dengan jayanya, God willing :)


0 comments:

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review