Tuesday, November 15, 2011

Hey, what's up!

Posted by cutiefasha at 11:46 PM
Life getting busy every single day. Tahun ni banyak ambil half-year course, so kena concentrate lebih sebab dah nak final. Quite lega for some class sebab dah habis term paper, essay etc, just tinggal final exam. Tapi nak study untuk final memang mencabar sungguh. Bukan tak nak start awal, tapi nanti mesti lupa. Alasan cliché, i know. But I cant help it la. Macam next two weeks ada test 2 untuk subject Islam. Tak start study pun ni :'( Risau sangat sebab last test i did badly. I mean like, real BAD. Kena step-up usaha ni! Eventhough ambik 4 courses je this term, but the workload still sometimes unbearable. Tak tau la macam mana nak handle 6 courses next semester. Aishhh. Dah Farah, jangan mengeluh.

Life is not complex.  We are complex.  Life is simple,
and the simple thing is the right thing.
- Oscar Wilde




♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review