Tuesday, February 19, 2013

Reading Week 2013

Posted by cutiefasha at 6:52 PM
Alhamdulillah, one week off from school is finally here. Nama je off, tapi assignment banyak tak hengat. Takpe, one more year and I'll be holding my own degree. Anyways, last week was a great one. Bought my tickets home already, and my birthday is in two days. I'm a happy girl ^^

Also, last Saturday jugak we went to Buffalo Fashion Outlet, and I bought myself my birthday present. Konon. Penat keluar masuk keluar masuk kedai cari apa yang berkenan di hati. Tak tahu kenapa, tapi seronok sangat pegi Buffalo kali ni. Eventhough quite terkilan sebab tak dapat spent banyak time dengan kak Hani, tapi alhamdulillah dapat berjimba sakan dengan rakan-rakan Missi. Rindu korang semua dah :(

Sepanjang kat sana macam-macam suka duka, eventhough it's a one-day trip. The weather was PMS-ing, kejap panas kejap snow, kejap hujan, kejap snowstorm.Trauma sikit lah dengan pengalaman tu, tapi nasib baik semua selamat.



Enjoy the video I made sepanjang 3 days 2 nights kat sana. Will be meeting everyone soon this weekend, insya Allah :)



0 comments:

LinkWithin

 

♬ ♪♪ Deeper Conversation ♬ ♪♪ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review